ΑΡΧΙΚΗ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019- ΣΗΤΕΙΑ- ΠΥΡΗΝΑΙΑ

πυρηναια
 
Ο ΑΟΣ διοργανώνει για το καλοκαίρι του '19 διακοπές σε μια απο τις ομορφότερες και πιο ενδιαφέρουσες γωνιές της Κρήτης, με πλήθος δραστηριοτήτων καθώς και ενα από τα ωραιότερα κατα γενική ομολογία trekking στην Ευρώπη το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με επίσκεψη στη Βαρκελώνη.
 
ΣΗΤΕΙΑ 9-16/8/2019:  Αναχωρηση για Σητεία 9/8 Επιστροφή στην Αθήνα 16/8
Διακοπές στο Γεωπάρκο Σητείας. Camping/διαμονή με σκηνές σε ελαιώνες. Διάσχιση φαραγγιών (φαράγγι Νεκρών, φαράγγι Χοχλιακιών, κλπ). Πεζοπορία σε μονοπάτια και ξενάγηση σε σπήλαια γεωλογικού ενδιαφέροντος. Αναρρίχηση (στην είσοδο του φαραγγιού Κάτω Ζάκρος).  Επίσκεψη στα Μινωικά 
ανάκτορα της Ζάκρου, δραστηριότητες αγροτουρισμού. 
Αρχηγός: Χρυσούλα Χριστίνα
Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στην γραμματεία του συλλόγου τηλ. 210 3238775   7-9μμ καθημερινά από Τρίτη ως Παρασκευή. Θα δοθει προτεραιότητα στα μέλη του συλλόγου.
 
TREKKING ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΑ ΠΥΡΗΝΑΙΑ 21-28/8/2019:  Αναχώρηση για Βαρκελώνη 21/8.  Επιστροφή 28/8. Προαιρετική παραμονή στη Βαρκελώνη μετα τις 28/8.
 
Μετακίνηση με ναυλωμένο απο τον σύλλογο πουλμαν απο τη Βαρκελώνη στην περιοχή του trekking. Πεζοπορία 6 ημερών στο εθνικό πάρκο Sant Maurici. Διαμονή και φαγητό σε καταφύγια.  Ενδεικτικές ωρες καθημερινής πεζοπορίας 6-8. Συνολική απόσταση 55 χιλιόμετρα. Μέσο υψόμετρο στο οποίο θα κινηθεί η πεζοπορία 2400μ. (Δεν χρειάζεται χειμερινός εξοπλισμός). Απαραίτητη η καλή φυσική κατάσταση. Μετα την ολοκλήρωση του trekking μετάβαση με ναυλωμένο πουλμαν στη Βαρκελώνη. Προαιρετική παραμονή στη Βαρκελώνη. 
     Η μετάβαση αεροπορική ή αλλη προς και από τη Βαρκελώνη γίνεται ατομικά απο τους συμμετέχοντες. Το ιδιο και η προαιρετική παραμονή σε αυτή μετά απο το trekking. Η συνάντηση των συμμετεχόντων θα γίνει σε κεντρικο σημείο της πόλης.
Αρχηγοί: Λαφογιάννης Χρήστος, Δερμεντζόγλου Γιάννης. 
Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στην γραμματεία του συλλόγου τηλ. 210 3238775   7-9μμ καθημερινά από Τρίτη ως Παρασκευή. Θα δοθει προτεραιότητα στα μέλη του συλλόγου. Για την οριστικοποίηση της συμμετοχής θα απαιτηθούν προκαταβολές στο διάστημα Μαρτίου- Ιουνίου 2019. Παρακαλούνται όσοι εχουν εκδηλώσει άτυπο ενδιαφέρον να δηλώσουν και τυπικά τη συμμετοχή τους στη Γραμματεία. Ο συλλογος καταβάλλει προσπάθεια να κρατήσει το ενδεικτικό κόστος στο επίπεδο των 450 ευρώ περίπου (χωρις αεροπορικα ή αλλα εισιτήρια απο και προς Βαρκελώνη). Περισσότερα για το κόστος θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Sunday the 24th. PointLink.